AjoMesta Toimisto
nuutinen_logo-125

Toimi nopeasti, paikkoja jaossa rajoitetusti

Lunasta itsellesi tiimimme räätälöimä henkilökohtainen ajotuntipaketti ja aktivoi 199€ kurssibonukset

Otamme suunnittelussamme huomioon, mikä on aikaisempi ajokokemuksesi, miten nopeasti haluat ajokortin, miten haluat suorittaa teoriaopinnot. Teemme sinulle henkilökohtaisen ajotuntisuunnitelman ja pääset jo ajamaan autoa, ilman että sinun tarvitsee tehdä lopullista päätöstä lopullisen ajotuntipaketin valinnasta.

Suunnittelemme sinulle ajokortin maksamisen tarvittaessa haluamissasi erissä ja hoidamme koko opetuksen ja kaikki pakolliset käytännön asiat, avaimet käteen periaatteella!

DSC08964

VAROITUS: Ennen kuin jätät hakemuksen ilmaiseen henkilöautokortin aloituspakettiin, sinun on ymmärrettävä, että tämä ei ole tarkoitettu ihan jokaiselle. Tämä starttipaketti on tarkoitettu vain oppilaille, jotka ottavat oman ajokorttinsa suorittamisen tosissaan ja ovat valmiita investoimaan aikaa ja energiaa omaan oppimiseensa. Teemme suuren työn kun rakennamme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin ja aikatauluihisi räätälöidyn henkilökohtaisen ajokorttipaketin.

 
Tarvitsemme että sitoudut ja omistaudut oppimiseesi 100%, jotta pääsemme yhdessä mahtaviin tuloksiin. Jos et ole valmis sitoutumaan tähän täysillä, älä tuhlaa aikaamme, kiitos!

Mutta jos olet valmis potkaisemaan oppimisesi kunnolla käyntiin ja nostamaan tuloksesi nopeasti mahtavalle tasolle, tee hakemus ja lunasta oma ilmainen aloituspakettisi nyt ja otamme sinuun yhteyttä. Suunnittelemme sinulle tiimimme kanssa täysin räätälöidyn ja henkilökohtaisen ajotuntipaketin, juuri sinun tarpeisiisi. Suosittelemme, että teet varauksesi nopeasti. Vapaita paikkoja tähän starttipakettiin on vain rajoitettu määrä kuukaudessa ja ne täyttyvät nopeasti. Puhumattakaan siitä, että laitamme näihin aloituspaketteihin joka kuukausi satojen eurojen edestä työaikaamme täysin ilmaiseksi, joten todennäköisesti joudumme rajoittamaan pakettien jakamista ja jopa lopettamaan näiden pakettien tarjoamisen hyvinkin pian.
 
Toimi siis näin seuraavaksi:
 
Ensin sinun on täytettävä alla oleva hakemus. Älä huoli, se on helppo ja nopea täyttää ja antaa meille tietoa, että oletko sopiva vaihtoehto tähän ilmaiseen aloituspakettiin. Meidän on vain tiedettävä, miten haluat oppia, mikä on aikaisempi kokemuksesi, milloin haluat ajokortin ja mitä aiot tehdä sen eteen, että saavutat lopulta asettamasi tavoitteet.
 
Olen 100% varma, että tiimimme pystyy opettamaan sinut taidokkaaksi kuljettajaksi ja läpäisemään ajokokeen heti ensimmäisellä yrittämällä!
 
Tervetuloa suorittamaan ajokortti Autokoulu AjoMesta Nuutiselle!
 
Parhain terveisin,
Henri Nuutinen, autokouluyrittäjä AjoMesta Nuutinen
2020-09-10_ajomestanuutinen_stillikuva187

 

Täytä lyhyt kysely, niin aloitamme tiimimme kanssa suunnittelemaan juuri sinulle  sopivaa ajokorttipakettia

Täytä hakemus ja anna meidän hoitaa loput! Lunastat samalla itsellesi nämä arvokkaat bonusmateriaalit

 • AjoWeppi-sovellu 0€ (arvo 59€)
 • Ajolinjat- verkkokurssi (arvo 37€)
 • Ajovuorot- verkkokurssi (arvo 37€)
 • Näin läpäiset ajokokeen- verkkokurssi (arvo 39€)
 • Itseopiskelua ohjaavan ja helpottavan verkkokurssin (arvo 27€)
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6 Valmis

Aloita tästä

Thank You

Thanks for submitting the form.